Posiedzenie Rady Wojewódzkiej SLD woj. warmińsko-mazurskiego

Posiedzenie Rady Wojewódzkiej SLD odbędzie się w dniu 03 czerwca 2017r. o godzinie 12.00 w siedzibie Rady Wojewódzkiej SLD w Olsztynie przy ul. Kopernika 45 III piętro. z proponowanym następującym porządkiem obrad: 1. Informacja na temat bieżącej sytuacji społeczno-politycznej. 2. Aktywność członków i sympatyków SLD w samorządach woj. warmińsko-mazurskiego – informacje Przewodniczących Rad Powiatowych oraz propozycje działań przed samorządową kampanią wyborczą. 3. Dyskusja i sprawy różne.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.