Konferencja prasowa 03.07.2017

Konferencja prasowa Warmińsko-Mazurskiego SLD z udziałem Sekretarza Generalnego SLD Marcina Kulaska, Przewodniczącego W-M RW SLD Władysława Mańkuta i kandydatki SLD w wyborach przedterminowych na wójta w gminie Gietrzwałd Joanny Sosnowskiej.

Start Sojuszu i koalicjantów w wyborach samorządowych 2018 pod szyldem #SLDlewicaRazem. #ZawszeBliskoLudzi #PrzywrócimyNormalność

foto by: Hanna Dziedzioło.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.