30.09.2017 Posiedzenie RW SLD

W dniu 30 września w Sarnówku k/Iławy odbyło się wyjazdowe posiedzenie Rady Wojewódzkiej SLD woj. warmińsko-mazurskiego z udziałem Przewodniczącego SLD Włodzimierza Czarzastego, Sekretarza SLD Marcina Kulaska, Przewodniczącego RW SLD Władysława Mańkuta, członków Rady Wojewódzkiej i działaczy SLD oraz zaproszonych gości m.in.: Przewodniczącej Rady Organizacji Pozarządowych Moniki Falej i Przewodniczącego Rady OPZZ Województwa Warmińsko-Mazurskiego Jarosława Szunejko.

Tematami spotkania m.in. wybory samorządowe, inicjatywa komitetu "Ratujmy Kobiety" oraz realizacja strategii województwa.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.